Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 en 10.00 uur.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

No Show

Het komt helaas steeds vaker voor dat patienten, zonder afmelding, niet op hun afspraak verschijnen.
Met ingang van 1 januari 2016 zijn wij dan ook genoodzaakt om, op advies van de LHV (landelijke huisartsen vereniging), een no-show tarief in te voeren. Dit als schadevergoeding voor het niet nakomen van afspraken bij huisarts, assistente, POH-s en POH-GGZ.
Dit geldt voor afspraken die minder dan 2 uur van te voren worden afgezegd.

De tarieven zijn afhankelijk van de gereserveerde tijd en varieren van 10 Euro voor een enkel consult tot 20 Euro voor een dubbel consult. Hiervan ontvangt de patient een nota. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Op deze manier hopen wij het niet verschijnen op een afspraak terug te dringen en onze wachttijden kort te kunnen houden.